Over mij

Welkom bij hoveniersbedrijf Bas van Hattum. 

Graag stel ik me even aan u voor. 

Mijn naam is Bas van Hattum. Ik ben woonachtig in het Brabantse Helvoirt. Aan het Helicon te Boxtel heb ik met succes de opleiding ‘vakbekwaam hovenier’ afgerond. Door verdere scholing mag ik me officieel  ‘opzichter groene ruimte’ noemen. 

Met mijn ruime werkervaring in het hoveniersvak, kunt u bij mij terecht voor al uw tuinwerkzaamheden. Zo  kunt u denken aan het aanleggen  en ontwerpen van uw tuin. Uw wensen en ideeen  staan  hierbij centraal. 

Daarnaast kan ik u professioneel tuinadvies op maat geven. Hierbij kunt u denken aan advies over planten, zoals welke planten wel en niet geschikt zijn in uw tuin. Ook kan ik uw adviseren hoe en wanneer de planten gesnoeid moeten worden.

Ook het onderhoud van uw tuin is een belangrijk aandachtspunt. Onderhoud is niet alleen belangrijk in het voorjaar en de zomer, maar ook de rest van het jaar om de tuin in goede conditie te houden. 

Voor  boomverzorging bent u bij mij  ook aan het juiste adres.  Aandachtspunten hierbij zijn o.a. : snoeien, opkronen en in model brengen van bomen. 

Voor alle tuinzaken  geldt dat kwaliteit, service, vakmanschap en deskundig advies centraal staan bij mij. 

Heeft u vragen over uw tuin of wilt  u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op.  

Bas van Hattum